de Buitenhoeve de Buitenhoeve

Informatieavond ouders 15 februari 2017 19:30 uur

 

Bent u geïnteresseerd in een eigentijds onderwijsconcept in de omgeving van Steenwijk?

Kindercentrum De Buitenhoeve heeft binnen Stichting Op Kop de ruimte gekregen om het Buitenhoeve-concept middels een pilot door te ontwikkelen tot een innovatief en eigentijds onderwijsconcept!
Wij bieden een geheel vernieuwend schoolconcept aan, passend in de huidige tijd en bij de behoeftes van de huidige generatie kinderen (en hun ouders). Een onderwijsconcept waarin kinderen de ruimte en tijd krijgen hun eigenheid, onderzoekende houding en talenten te ontwikkelen in relatie met de omgeving.
In augustus 2016 zijn wij gestart met een onderbouw en middenbouw (25 kinderen) en wij willen u graag een concreet beeld geven van een dag op De Buitenhoevesschool en uitleg geven over de wijze waarop wij onderwijs vormgeven.

Voor alle belangstellende ouders, die eventueel interesse hebben organiseren wij een informatieavond om u kennis te laten maken met ons concept. Op 15 februari 2017 heten we u vanaf 19.30 uur (inloop tot 19.45 uur) van harte welkom op De Buitenhoeve. Om te weten hoeveel mensen wij kunnen verwachten dient u zich aan te melden bij Yvonne Koldenhof via yvonne@buitenhoeve.nl.

 

 

"Kinderen zijn hoofdrolspelers in hun eigen ontwikkeling!"

Bekijk de foto's

de Buitenhoeve
de Buitenhoeve
de Buitenhoeve
de Buitenhoeve
de Buitenhoeve
de Buitenhoeve