< Ga terug

Informatieavond school.

Informatieavond school.

 

Graag nodigen we u wederom van harte uit op onze tweede informatieavond die zal plaatsvinden op donderdag 31 maart om 19:30 uur. We starten met een inloop met koffie en thee en starten de avond om 19:45 uur.
De eerste avond heeft in het teken gestaan van informeren, de tweede avond zal vooral om het ‘ervaren’ gaan. We willen u het schoolconcept laten ervaren middels verschillende werkvormen en activiteiten in een rijke en uitdagende leeromgeving. Zo kunnen we u laten zien op welke manier de kinderen niet alleen betekenisvol maar ook zinvol bezig zullen zijn.
We willen de avond afsluiten met een eerste inventarisatie (neigt u ernaar om uw kind te plaatsen op De Buitenhoeve school?) zodat we hier rekening mee kunnen houden. Tevens willen we tijd vrij maken om ouders met elkaar in gesprek te laten gaan en ervaringen, ideeën en gedachtes met elkaar te delen.

De uitnodiging is bestemd voor ouders van de huidige en oud Buitenhoeve kinderen die geïnteresseerd zijn in het schoolconcept voor hun kind(eren). Tevens willen we ouders uit Eesveen/ Driesprong die interesse hebben welkom heten.
U kunt zich opgeven op de lijst op de deur en via mail bij Yvonne, yvonne@buitenhoeve.nl

 

Meer informatie over onze school vindt u hier.