Hoe tevreden bent u?

 

De Buitenhoeve houdt een tevredenheidsonderzoek zodat duidelijk wordt op welk vlak u tevreden bent, en welke onderwerpen nog aandacht behoeven. Hopelijk houdt u ons scherp, en neemt de tijd om dit tevredenheidsonderzoek in te vullen. Graag één keer invullen per gezin.

Zou u dit onderzoek voor vrijdag 9 november  willen invullen via onderstaande link?

Het onderzoek bevat multiple choice vragen, met een mogelijkheid tot toelichting. Afhankelijk van de hoeveelheid toelichting zult u ongeveer 20 minuten bezig zijn met invullen. U kunt het invullen tussendoor onderbreken en op een later moment altijd verder gaan waar u gebleven bent. Alle reeds ingevulde vragen blijven opgeslagen.

Uw antwoorden worden vertrouwelijk bewaard en behandeld en dienen als input voor een algemene samenvatting. Zodra deze samenvatting is afgerond zullen de individuele formulieren worden vernietigd. Gegeven toelichtingen (of delen daaruit) kunnen opgenomen worden in de samenvatting en zullen waar nodig worden ontdaan van persoonlijke informatie. In een nieuwsbrief dit najaar zult u een samenvatting van de bevindingen terugvinden.

 

Klik hier voor het online tevredenheidsonderzoek!